Reviews from Pizzeria Bella II Lopik

Recent reviews

5.0
Irene van Oostrum
30 June 2022

Altijd prima

Marjolein
26 June 2022

Super lekkere en hete pizza die super snel bezorgd is. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renzo
24 June 2022
Nvt
31 May 2022

Zoals gewoonlijk was het weer erg lekker, snel en warm bezorgd

Christel van Schaik
27 May 2022

Besteld om 17.50, verwachte bezorgtijd was 18.45, 18.50 gebeld omdat we al eerder veel te laat bezorgd hebben gekregen. Bestelling zou onderweg zijn. 20 min later, 19.10 uur, nog steeds niets ontvangen, er was een vergissing, bezorging zelfde straat met ander nummer. Onze bestelling zou nog zéker een half uur duren. Wegens andere afspraken bestelling geannuleerd. Ik zou appje oid krijgen over de terugbetaling. DAT HEB IK DUS NOG NIET GEHAD! Ik wil mijn geld terug, ruim 70 euro. Neem aub contact met mij op!!! Héle slechte zaak dit.

Praagh
23 May 2022

eerste keer hier besteld. de beloofde bezorgtijd werd ruim gehaald. Eten was goed warm , top kwaliteit, ruim voldoende en de bezorger vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bea Van der Meulen
22 May 2022
Chris
25 April 2022

Goed! Pizza’s waren heerlijk warm goed belegd :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
16 April 2022

Prima pizza. Snel en warm bezorgd.

Irene van Oostrum
7 April 2022

Zoals altijd .. heerlijke pizza’s

Jannie
1 April 2022
Vosmeer
17 March 2022

Heerlijk eten goed warm en ruim optijd

ria de bruin
28 February 2022
Irene van Oostrum
27 February 2022

Altijd heerlijk !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
23 February 2022

Lekkere pizza's! Snelle bezorging. Toppie!

F.J.Boumans
12 February 2022

heerlijk

F.J.Boumans
5 February 2022

te hard gegaan pizza's verbrand

Weep
22 January 2022

Ruim 3/4 kw later dan de bevestiging geleverd pasta was warm pizza lauw

Rianne
18 January 2022

De pizza was lekker, maar had courgette in plaats van de genoemde aubergine.

Christine
15 January 2022

Pizza’s waren vroeger rijkelijker belegd. Wel lekker natuurlijk!

Irene van Oostrum
30 December 2021

Gewoon top !

Christa
20 December 2021

Snel bezorgd Goed warm en smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joanna
9 December 2021

Top!!

Naomi
7 December 2021

Heerlijke pizza

Rene Verweij
28 November 2021

17.55 uur besteld er werd een bezorgtijd aangegeven van 18.40 uur uiteindelijk na twee keer bellen werd het 19 20 uur gebracht en stond men ook nog bij de buren verderop ondanks uitleg.. niet echt pico bella

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sluijs
28 November 2021

Pizza's waren heerlijk. 6 pizza's besteld maar bij aflevering ontbrak er een. Deze is later als nog geleverd. Jammer!!!

Marcel
27 November 2021

Supersnel geleverd, een kwartier eerder dan ze zelf aangaven. smaakte weer heerlijk. Lekker doorgebakken patat met kruiden.

Bea Van der Meulen
27 November 2021

Goede pizza, vriendelijke bezorger!

Chris
20 November 2021

Top pizza’s, mooie crust 👌🏼 Pizza Mista is een aanrader!

Stefan van Dijk
11 November 2021

Wederom heerlijk gegeten; een genot. Persoonlijk vind ik het minimumbedrag van €25,- voor bezorging aan de hoge kant en niet van deze tijd. Als eenpersoons huishouden voelt dat niet correct aan.

Rianne
18 October 2021
MD
8 October 2021

Half uur te laat.....geen contact.

Renate
8 October 2021

Altijd lekker eten en goede service.

Dame-Overhorst
24 September 2021

Bezorger erg kortaf; harde friet twee of drie keer gebakken en niet echt warm; één "kapsalon" zonder rauwkost, als besteld, maar één met 1cm dikke rauwkost. De bestelde 4 knoflooksaus waren er 3 en was mayonaise met één friemeltje peterselie. De afgerekend €23,50 was nog geen €2,35 waard...

Wouter
3 September 2021
arjan
25 August 2021

goede pizza, goede bodem. Bijzonder snel geleverd in Schoonhoven.

Irene van Oostrum
19 August 2021

Top pizza en top bezorging … heerlijk warm en lekker !

Mariën van den Berg
16 August 2021

De bestelling kwam 3 kwartier later als afgesproken, kan gebeuren maar bij onze online bestelling stond een tel. nummer vermeld. Volgendeckeer even bellen? Het eten was prima overigens!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cvds
1 August 2021

4 pizza’s besteld maar 1 verkeerde pizza meegekregen. Quatro Stazzione besteld maar een salami met wat extra’s gekregen. Beter controleren?

Sandra
31 July 2021

gewoon lekkere pizza en snelle bezorging!

F.M Vianen
30 July 2021

We hadden een Turkse pizza. Deze was warm. Maar de pizza met ananas, tomaat en kaas was koud. Dus moesten wij dit nog weer in de oven doen . Beetje jammer. Dus denk niet dat we hier weer bestellen

S
25 July 2021

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Deb
25 July 2021

Smaakte allemaal prima en was mooi op tijd.

Carolien
19 July 2021
W
17 July 2021

Pizza van zeer goede kwaliteit die tenminste goed warm is als je deze krijgt.

Carla Schep
16 July 2021

Heerlijke pizza. Netjes op tijd geleverd en nog lekker warm.

MHK
12 July 2021

Pizza's smaakten wel goed, maar de extra bestelde ansjovis zat er niet op.

Bart
10 July 2021
Sophie
8 July 2021

Prima pizza. Ze worden wel steeds wat minder lekker. Lijkt alsof er meer beleg op gedaan wordt wat de smaak niet ten goede komt.

Gert
4 July 2021
Vera
2 July 2021

Toppers zijn het, én een goede pizza!

B. Linssen
20 June 2021

Jammer dat de pizza toppings aan het deksel van de doos geplakt zat doordat er een pizza calzone bovenop had gestaan. Wel heerlijk gegeten!

Norbert
13 June 2021

Lekker en razendsnel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margriet
3 June 2021

Heerlijk gegeten. Prima porties, snel bezorgd en goed warm

Deb
28 May 2021
Chris
28 May 2021

Aanrader! Heerlijke pizza’s en goede tomatensaus. Tips: Pizza Mista & Pasta a la chef zijn echte toppers.

Irene van Oostrum
24 May 2021

Top.. zoals altijd !

Slijm
23 May 2021

Goed kwaliteit en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
23 May 2021

Prima service en kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon De Bruin
21 May 2021

Lekker snel en vriendelijk bezorgd en heerlijk gegeten

Danny
14 May 2021

Bijna echt italiaans

Michelle
7 May 2021

Zoals altijd lekkere pizza, en precies op tijd bezorgd. Dank voor de goede service!

Gema
4 May 2021

keurig op tijd bezorgt door een vriendelijke jongen en de pizza's waren heerlijk warm.

Robin
27 April 2021
Irene van Oostrum
21 April 2021

Heerlijke pizza ... zoals altijd top ! Prima bezorging !

Radboud
28 March 2021
Van den Heuvel
27 March 2021

Echt héérlijk!

Stigter
14 March 2021

Goed belegd. Niet te vet en niet te zout. Dat was prima. Maar de bodem vonden we minder goed. Was slap en taai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
8 March 2021

Heel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radboud
6 March 2021

Lekkere pizza, goed belegd, lekker warm, snelle en vriendelijke bezorger

Francis
21 February 2021

Warme, lekkere pizza’s en ook nog een snelle levering, good job!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wellens
21 February 2021
Benschop
21 February 2021

Goede pizza's, krokante dunne bodem. Snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berg
13 February 2021

Even berichten als voorgestelde tijd wordt overschreden, bij ons vandaag 1,5 uur

Irene van Oostrum
13 February 2021

Top pizza’s

timmer
12 February 2021

top was mooi op tijd die ze door hadden gegeven zeker een aanrader als je niet uit eten kan en je wil toch even geen eten koken wij bestellen zeker weer 😘

Andrzej S.
1 February 2021

Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radboud
31 January 2021

Lekkere pizza, goed warm, goed belegd. Snelle en vriendelijke bezorging

yvonne baauw
31 January 2021

het eten is lekker en smaakt ook goed.

Irene van Oostrum
29 January 2021

Top pizza’s! Keurig bezorgd !

van de kooij
25 January 2021

zoals altijd perfect en op tijd een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bis
24 January 2021

Beste pizza. Wij zijn altijd heel erg tevreden. Helaas moesten wij de pizza's gisteren koud eten, omdat we naar het ziekenhuis moesten met onze kleine meid. Ondanks dat was het heerlijk!

Emy
16 January 2021

Wat een snelle service :) binnen een kwartier hadden we ons pizza bezorgd en dat in de sneeuw.

Conny
11 January 2021

Erg lauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmee Kool
7 January 2021

wowwieee wat een heerlijke pizza dit was onze eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Henk
3 January 2020

Heerlijke Pizza snelle keurige bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex van Rossum
20 December 2020

Was weer top, zoals we gewent zijn van jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jas
18 December 2020

Heel gegeten en snelle vriendelijke levering! Eten was ook nog heerlijk warm

Sonja
18 December 2020

Precies op de gewenste tijd heerlijke pizza’s goed belegd😀calzone wel heel veel ham mag best iets minder hoor😉

ANDRZEJ
12 December 2020

Lekker

Hoffman
9 December 2020

Het werd super snel bezorgd

Jolanda
24 November 2020

Calzone doner speciaal besteld, kreeg een calzone speciaal. Wel vaker problemen met bestellen. Lezen niet goed wat er precies wordt besteld. Erg jammer want het eten op zich is goed.

De Jong
9 November 2020

Super goede kwalitijt pizzas, goed warm en een snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene van Oostrum
6 November 2020

Top pizza

Paul
3 November 2020

De pizza!s vielen tegen. Een taaie dikke bodem en weinig smaak. Dat ben ik niet gewend van vorige keren. De Turkse pizza’s en kapsalons waren prima

S Wisse
29 October 2020
..:..
24 October 2020
boumans
24 October 2020

was weer geweldig

Jacqueline
21 October 2020

Prima geregeld 👍

Vosmeer
20 October 2020

Super gped/lekker

Melanie
18 October 2020

Was weer lekker en super snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debora
17 October 2020
S Wisse
17 October 2020
René van Maurik
16 October 2020

Ik had een pasta alla carbonara. Normaal is deze altijd heerlijk met een lekkere romige saus maar nu was de saus erg waterig van smaak. Niet lekker

Mirjam
14 October 2020
Katja
8 October 2020

Op zich prima pizza. Had er extra salami op besteld en ook extra voor moeten betalen. Helaas geen salami te bekennen op mijn hele pizza niet..... jammer!

van de kooij
4 October 2020

zoals altijd weer grandioos

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene van Oostrum
2 October 2020

Top pizza ... heerlijk Keurig bezorgd !

Leon de Bruin
13 September 2020

super snel en lekker warm heerlijk gegeten houden zo!

Monique
7 September 2020

Pizza was erg droog deze keer ik denk iets te lang gebakken of te weinig tomatensaus dat zou ook kunnen. Bezorging gaat snel Bij de iDeal betaling worden 0,25 cent kosten berekend en dit is al sinds 2019 verboden bij de wet. Dat moeten jullie dus veranderen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van de kooij
7 September 2020

zoals gewoonlijk grandioos

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
31 August 2020

Niet alles wat we besteld hadden, bleek op voorraad, maar de pizzabakker had een prima voorstel voor een aslternatief en een extraatje. Compliment voor de pizzeria en wij dik tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Autocentrum lopik
27 August 2020

Snel lekker en zeer vriendelijk personeel

Annemiek
17 August 2020

Heerlijke pizza! Snel gebracht en loeiheet! Complimenten 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
10 August 2020

Snelle bezorging en prima pizza’s!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shannon
8 August 2020
van de kooij
7 August 2020

zeer goed en op tijd bezorgd echt lekker toppie

ruub
27 July 2020

zoals altijd prima pasta en snelle bezorging!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
26 July 2020

Lekker

I.
23 July 2020

Top pizza!!! Lekker veel groente en tonijn. Echt een aanrader!

Andrzej
6 July 2020

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco Vermeij
5 July 2020

Dit was de voor ons de eerste keer dat wij pizza van jullie hebben gegeten. Wij vonden het echt heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!!

Marga
30 June 2020

Heerlijke pizza's met lekkere dunne bodem.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yas
28 June 2020

Heerlijke pizza’s en pasta’s snel klaar en erg vriendelijk personeel! Ik kom er graag :)

Peter
11 June 2020

Lekkere pizza,s en snel en warm geleverd.

Alfred Kerkhof
1 June 2020

We hebbeb Bella herondekt en vinden de pizza's waren weer overheerlijk en stipt op tijd. Dit vraagt om herhaling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christel
31 May 2020

Zonder daar bericht over te geven kwam onze bestelling maarliefst 3 kwartier later dan de verwachtte bezorgtijd van 3 kwartier.

Eliza Verbaan
26 May 2020

Het was een beetje jammer dat de knoflooksaus end vergeten was. Had kunnen bellen maar dan was het eten koud geworden. De patat was erg hard, normaal gesproken super lekker niets op aan te merken. Maar helaas deze keer ff niet alles is er later die avond uitgekomen en ben nog niet echt hersteld ervan. Maar dat kan een keer gebeuren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marga
24 May 2020

In tijden niet zo een lekkere pizza op.

Andre
18 May 2020
Bouke
18 May 2020

Lekkere pizza's en prima geregeld.

Geert Jansen
4 May 2020

Super goed.

Kloosterman
1 May 2020
G.tuithof
28 April 2020

Heerlijk pizza en snel bezorgd .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
25 April 2020

Al vele heerlijke pizza’s besteld. Pizza mista is de laatste twee keer echter veel minder smaakvol. Lijkt wel of zout is weggelaten of ingrediënten zijn vervangen door minder smaakvolle ingrediënten. Pasta carbonara was eveneens zoutloos, bijna zonder spek en met melkachtige roomsaus, zonder ei. Bezorging wel zeer snel. In 20 min geleverd.

Ihsaan
18 April 2020

Man man man, gewoon lekker

Han
17 April 2020

Bezorging ruim binnen de tijd die opgegeven was. Het eten was nog heerlijk warm en smaakte uitstekend, zoals wij ook gewend zijn van Bella II.

Bart
7 April 2020
Van Wulfften palthe
6 April 2020

Heerlijke pizza en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ihsaan
3 April 2020

Top

Stephanie
31 March 2020

De Italiaanse bollen waren weer heerlijk en super snelle bezorging.

Floris
30 March 2020
Serena
28 March 2020

Heerlijke pizza's!

Kees
28 March 2020
Lotje
24 March 2020

De Pizza was heerlijk. Het was alleen wat lullig dat er niet werd aangegeven dat je 25 cent extra moet betalen voor de verplichte Ideal betaling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christel
22 March 2020

Ondanks de corona crisis toch gewoon keurig op tijd geleverd👍👍. Wel viel op dat de pizza Mexicana iets minder rijkelijk bedeeld was met kip en ananas.

Bart
22 March 2020

Lekker en snel

WM
21 March 2020

Prima kwaliteit. Goed warme pizza. Bezorging prima

Andre
20 March 2020

Super

Chris
12 March 2020

Prima pizza’s goede service:) Snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
10 March 2020

Weer lekker vlot bezorgd. Helaas zat er erg veel zout op de patat. Jammer. Spare ribs waren heerlijk, kapsalon ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
8 March 2020

Top

Stephanie
24 February 2020

Pizza's blijven top. En een super goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alblas
24 February 2020

Kapsalon en Italiaanse bol waren prima, maar de spareribs waren gewoon echt niet goed! Niet van het bot te krijgen en veel zeen. Gemiste kans! Moesten we EUR 17,50 voor betalen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brands
20 February 2020

Snelle levering en heerlijk gegeten

Frank
13 February 2020

Pizza en kapsalon waren erg lekker. En supersnel geleverd!

nik
11 February 2020

de piza wass er heel snel en was heel lekker met veel kaas

Christel
5 February 2020

Super dat jullie de namen van de pizza's op de dozen hadden geschreven zoals ik had gevraagd, dat was bij deze grote bestelling echt héél helpend, TOP!

Margriet
24 January 2020

Heerlijk gegeten. Snel geleverd! Aanradar!!

Willy
21 January 2020
Roxanne
5 January 2020

Altijd snel en lekker

Vreeken
2 January 2020

De bestelling kwam veel te laat en wij hadden onder andere een salade waar hete peper in zat terwijl dat er niet bij stond

Euwes
2 January 2020

Lekkere pizza

Oosterling
23 December 2019

Super pizzeria Bella,vriendelijk en goede spullen!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W.Kolenbrandet
19 December 2019

Bestellen, bezorgen probleemloos en just in time! De kwaliteit van het eten, perfect en goed warm! Hoeveelheid voldoende, extra broodjes en kruidenboter voor bij de spagety. Kortom ook eens gaan proberen!!

FJB
14 December 2019

HEERLIJK

Bellabroodje
9 December 2019

Geweldige service, snel geleverd, en heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
2 December 2019

De kapsalon was perfect, de sateschotel smaakte ook goed, de satesaus bij de satescholtel was waterdun.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christel
1 December 2019

Was weer heerlijk

R.Koudijs
3 November 2019
Verzuu
19 October 2019

Smaak wel goed, Vlies niet van spare rib gehaald, waardoor je een oneetbare laag krijgt. te duur voor wat je krijgt. (hoeveelheid)

bart
14 October 2019

pizza,s heel lekker de Turkse ook maar de patat smaakte voor geen meter en leek wel kauwgum omdat het in een dicht geknoopte plastic zak zat .dus meteen weg gegooit helaas . maar de rest was uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abu Omar
14 October 2019

Het was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
2 September 2019

Prima pizza. Handig dat je zelf extra ingredienten kan toevoegen. Fijn dat ze ook buiten Lopik bezorgen.

Schouwpad
31 August 2019

De pizza’s waren erg lekker.

karin hageman
2 August 2019

heerlijk gegeten..2x pizza besteld en twee x turkse pizza plus een paste..Iedereen zijn bord leeg gegeten alleen de dame van de pasta vond dat er te veel saus over de pasta zat..Verder prima.

Faay
26 July 2019

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd. Ga zo door :)

elseshof46@gmail.com
15 July 2019

Alles was lekker en goed en snel gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
13 July 2019

Alweer top eten

Sloterdijk
26 June 2019

Al 2 keer gemeld dat ik met 20 euro ga betalen. En 2 keer hebben ze geen wisselgeld bij.

John Polsbroek
26 June 2019

was weer top

J de Hoog
22 June 2019
Esther
7 June 2019

Elke keer als we pizza bij jullie bestellen is het een klein feestje. Ze zijn echt heerlijk!

Debbie van schaik
7 June 2019
--
5 June 2019

Het eten was prima, zoals altijd! Wonen in het buitengebied van Lopik en het eten was echt nog super warm toen wij het kregen. Echter op de site konden we aangeven wanneer we het wilden laten bezorgen. Om 17.30 besteld en hadden de opties tussen 17.50, 18.00 etc. Wij aangegeven dat we het zo snel mogelijk wilden hebben, kregen we een mail dat dit pas om 18.20 was.. Was wel netjes om die tijd.

Christa
3 June 2019

Goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
2 June 2019

Vul je op de site in hoeveel geld je geeft, nemen ze niet genoeg kleingeld mee om terug te geven. De bezorging was keurig op tijd en de pizza's waren lekker.

Stephanie
1 June 2019

Heerlijke pizza's en bezorging was erg snel waardoor de pizza's nog heet waren... I Love it😍

Wesley
27 May 2019
H&N
9 May 2019

Altijd super !

Van Wijk
6 May 2019

Pizza Mozerella was niet met Mozerella en de beloofde verse basilicum.... wel lekker. De bezorger was 30 minuten later dan de verwachte bezorgtijd. En de gratis frisdrank ontbrak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Francine
1 May 2019

Geweldige pizza’s en op tijd en heet afgeleverd!!

John
28 April 2019

Uitstekend gegeten goede kwaliteit voor herhaling vatbaar

ferry
27 April 2019

geweldig bezorging goed pizza heerlijk

Leny Donk
26 April 2019
Ron
23 April 2019

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten

Khatabi
14 April 2019

Snelle bezorging, het eten was goed warm en smaakte erg goed.

Marloes
6 April 2019

Super pizza's!! Top bezorging

Ron
31 March 2019

Hallo zo als elke weer Weer lekker besteld alleen was het deze keer iets minder de dmpizza was wat minder belegd verder smaakte het weer super En de bezorging was super snel tot volgende week

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
25 March 2019

Wij bestellen hier elke week op zondag en het is altijd keurig op tyd en heerlijk eten ze zijn gewoon de beste van lopik super ga zo door en tot volgende week

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
18 March 2019

Het is gewoon altijd goed bestel er elke week nooit geen klachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

bart
11 March 2019

goed en lekker eten. en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
8 March 2019

Was goed en snel, maar op de folder staat gratis bezoorging in Lopik. Waarom moest ik dan €1 bezorging betalen?

de Bruijn
6 March 2019

Zoals altijd weer super lekkere pizza’s gehaald, zijn, vinden wij met het hele team, de lekkerste pizza’s uit de omgeving! Leuke en hardwerkende jongens die deze zaak runnen, goed gedaan jongens, ga zo door!

Vonk
9 February 2019

Snelle aflevering goede smakelijke pizza

Mario
4 February 2019
Bibi
3 February 2019

Snelle service en goede pizza’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bep
28 January 2019

Lekker pizza’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anton
26 January 2019

super pizza's

Francine
18 January 2019

Top pizza’s!

HBL
3 January 2019

Altijd super

Vd bergh
23 December 2018

Kruidenboter was meer boter dan kruiden Verhouding klopt niet

Anoniem
11 December 2018

Eten was goed heel lekker alleen jammer dat het te laat klaar was.

HBL
7 December 2018
Yvonne van Vuuren
26 November 2018

Overheerlijke pizza's gegeten, die binnen een 1/2 uur werden bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rik
25 November 2018
Hageman
27 October 2018

Wederom lekker gegeten..alleen drukke avond denk ik want bezorging van 1broodje plus 1pizza duurde deze keer erg lang..Ook was het brood van de bol gezond niet zo knapperig en vers als anders..verder geen commentaar..volgende keer beter

Floris
8 October 2018
Schut
6 October 2018
R. Otto
1 October 2018
Dekker
17 September 2018

Levertijd te lang na moment van bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemieke
16 September 2018

Echt heerlijk!!

johannes
14 September 2018
johannes
13 September 2018

bestelling is niet geleverd , foutje in het systeem . maar heb gebeld en is netjes opgelost door Bella ll . verder altijd goed en lekker eten en ook altijd snel en warm bezorgt.

A.de Bruijn
24 July 2018

Heerlijk eten! Snelle bezorging.

Liek
21 July 2018

Snelle service, zeer goed eten!

Martijn
18 July 2018

Bezorging was snel en eten was heet. De pizza polle is altijd lekker. Deze keer ook een kapsalon besteld, portie was ruim voldoende en smaakte heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Quinta
28 April 2018

Snel en super lekker! Zowel de pastas als pizzas zijn hier erg goed.

Martijn
28 April 2018

Wij zijn nog altijd superblij met Bella 2. De ingrediënten zijn vers en de kwaliteit is hoog. We komen altijd graag terug als we zin hebben in lekker eten.

fjb
28 April 2018

altijd geweldig

Philip
23 April 2018

Gewoon top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Otto
8 April 2018
cindy
31 March 2018
Tom
26 March 2018
Martijn
20 March 2018

De pizza pollo heeft heerlijk gesmaakt!

Anja
8 March 2018

Heerlijk Italiaanse bollen op!! Verrukkelijk!!!

Sv
2 March 2018

Lekkere pizza's op de meest koude dag van het jaar tijdig en warm bezorgd in Benschop! Super.

Henk v oostrum
25 February 2018

Heerlijk Snel hexorgd

Mark
5 February 2018

Smaakt goed! Bezorging snel, Bedankt Bella!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
30 January 2018

Zoals altijd top niet meer en niet minder??

Meneer N
19 January 2018
F.J.B
9 December 2017
haageman
2 December 2017

Heerlijke bol gezond besteld..Alleen was deze keer het beleg weer anders ..heel veel ham en helemaal geen ei..Altijd weer afwachten hoe deze gemaakt word...Verder prima gegeten

Anoniem
26 November 2017
johannes
25 November 2017

goede pizza snel geleverd en heerlijk en warm

Jansmieke
17 November 2017

Wat een leuke bezorger, mag vaker langs komen & lekker eten.

A van Ieperen
12 November 2017

De Kwaliteit kan ik niet beoordelen omdat ik na ruim 2 uur wachten en 2 telefoontjes verder de bestelling afgezegd heb.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van ons
11 November 2017

Altijd perfect

Wilma de Groot
3 September 2017

Zoals altijd heerlijke pizza en prima bezorging. Alleen ontbrak de saus deze keer.....

Lopiker
25 August 2017

Super snelle bezorging. Zelfs 15 minuten eerder dan via de email werd aangegeven. Eten erg lekker

Hageman
23 August 2017

Broodje deze keer wat mager belegd..wisselt per keer..Bezorger iets later als gevraagd bij ons...verder alles prima zoals altijd.

Rik
22 August 2017
Miranda
8 July 2017

eten was goed vond alleen dat het erg lang duurde na doorgeven verwachte bezorgingstijd. uit coulance wel netjes wat te drinken erbij gekregen.

Rik Dekker
2 July 2017
Sabrina
25 June 2017

Was lekker! Bezorging was binnen 20 min.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
18 June 2017

De 3 salami pizza's waren super snel bij ons. We hebben ze met veel smaak opgegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
18 June 2017

Super lekkere pizza's en calzone... Snelle bezorging... Zeker voor herhalingen :-)

Chris
6 June 2017

Heerlijke pizza's en snel bezorgd, eenvoudig te betalen. Geen accounts of thuisbezorgd al nodig, fijn. Zelfs vriendelijk de poging bij perabuis foutief huisnummer :)

Emv
6 June 2017
M vd Hoeff
31 May 2017

Bezorging is niet van toepassing, het eten is altijd goed!!

de munck
21 May 2017

we hadden voor de tweede keer een verkeerde bestelling .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
14 May 2017

Prima pizza en snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I.Borren
5 February 2017
Chiel de Groot
29 January 2017

Heerlijke pizza, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

hennie
23 January 2017
Ronald
21 January 2017

Alleen jammer dat er geen saus bij geleverd werd en dat wel bij de pizza staat/ hoord.

Nancy
24 December 2016

Eten was top.. bezorging snel.. Zijn weer tevreden..

Van wulfften palthe
4 December 2016

Heerlijke pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de ridder
26 November 2016

pizza goed te eten alleen de korsten zijn te hard.

Sven
11 November 2016

Pizza's zijn normaal super maar vanavond waren ze een stuk minder..

Christine
10 November 2016

Bezorging supersnel. Pizza's lekker, maar het deeg is een beetje zoet.